Lidmaatschap

Bedankt voor uw interesse om lid te worden bij de Sabena Aeroclub.

Door lid te worden sluit u zich aan bij een enthousiaste groep mensen met een diepe passie voor de luchtvaart. Lidmaatschap voor vliegende leden wordt jaarlijks betaald in januari en kost € 190 (voor nieuwe leden die later in het jaar lid worden gebeurt de berekening pro rata, per kwartaal.). Bij aangaan van het lidmaatschap dient ook een eenmalige waarborg van € 250 betaald te worden. Om vanuit onze thuisbasis (het vliegveld van Grimbergen) te vliegen moet u ook lid worden van "Recreatief Vliegveld Grimbergen vzw (RVG) ".

Naast het volledige lidmaatschap bieden we ook een optie aan voor steunende leden, ideaal voor luchtvaartfanaten, vrienden en familie van piloten. Deze vorm van lidmaatschap kost € 75 per jaar en is perfect for iedereen die niet vliegt maar graag gebruik maakt van de faciliteiten van de club, het laatste nieuws ontvangt, uitgenodigd wordt op onze evenementen, etc.

Hoe lid worden

Om lid te worden van de Sabena Aeroclub moet u het onderstaande inschrijvingsformulier invullen.

U kunt dit - samen met een digitale kopie van een pasfoto en kopie van geldig identiteitsdocument (bv. beide kanten van de Belgische ID kaart) - per e-mail naar ons toesturen en u ontvangt spoedig een antwoord na de eerstvolgende maandelijkse bestuursvergadering. Na goedkeuring en ontvangst van het lidgeld en de waarborg wordt uw lidmaatschap geconfirmeerd. U ontvangt een lidnummer en wachtwoord waarmee u kunt inloggen in ons reservatiesysteem en Pilot Portal.

Als je jonger bent dan 18 jaar moet het aanvraagformulier vergezeld zijn van een verklaring ondertekend door een ouder of voogd. Het formulier kan je hier downloaden.

Inschrijven voor de theorieopleiding

De PPL theoriecursus kan u bij ons volgen zonder lid te worden van de club. Vermits in de opleiding vak per vak wordt gegeven (modulair) is het perfect mogelijk om tijdens het jaar nog in te stappen (indien de reeds cursus niet volzet is). Er wordt dit jaar geen Nederlandstalige cursus gegeven. U kunt zich wel inschrijven in onze Engelstalige cursus.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Contacteer ons via info@sabena-aeroclub.be of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

 

Sabena Aeroclub

  • Nabij Brussel, hart van Europa
  • Hoogwaardige, professionele training
  • Meertalig & internationaal
  • Vriendelijke & persoonlijke atmosfeer

Onze Locatie

Tower

Onze thuisbasis is Grimbergen, slechts 15 km ten noorden van de Belgische hoofdstad en de nationale luchthaven van Brussel.