Instructeurs

Luc Hendrix - Vlieginstructeur

Luc Hendrix

Vlieginstructeur

Luc heeft een CPL en geeft vlieginstructie aan Engels- en Franstalige studenten. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring, van de Belgian Aviation School tot Eurocontrol. Zijn motto is "Leer vliegen op een veilige manier".

Quinten Ampe - Vlieg- & Theorie Instructeur

Vlieg- & Theorie Instructeur

Quinten is gezagvoerder op de B737-800 in een grote Europese luchtvaartmaatschapij. In zijn vrije dagen is hij vaak al vliegend te zien in België, werkt hij aan deze website, doet hij aan sport of speelt hij muziek.

Nick Berckmans - Vlieginstructeur

Nick Berckmans

Vlieginstructeur

Nick vliegt momenteel met de Airbus A320-familie door heel Europa. Hij is gepassioneerd door de algemene luchtvaart en kan regelmatig gezien worden op de kleinere vliegveldjes in het land.

Peter Kirschen - Vlieginstructeur

Peter Kirschen

Philippe Mertens - Theorie Instructeur

Philippe Mertens

Theorie Instructeur

Philippe is een internationale telecomnetwerkingenieur en een voormalige vluchtsimulator-technicus van Sabena. Als 'gepensioneerde' privépiloot is hij zeer gemotiveerd om zijn kennis te delen om luchtvaartenthousiasten een fascinerende wereld te helpen ontdekken.

Donaat De Block - Theorie Instructeur

Donaat De Block

Theorie Instructeur

Donaat is gezagvoerder op de B737-800 in een grote Europese luchtvaartmaatschapij. Hij blijft zeer betrokken bij het vliegen in de algemene luchtvaart en de Sabena Aeroclub, de plaats waar hij in 2009 zijn eerste stappen in de luchtvaart zette. Wanneer hij niet in de lucht is doet hij aan tennis, hardlopen en skiën.

Carlos Sequira - Theorie Instructeur

Carlos Sequira

Theorie Instructeur

Carlos is lijnpiloot voor een grote Europese luchtvaartmaatschappij. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de luchtvaartindustrie. Hij beïndigd momenteel zijn master psychologie en heeft een oprechte interesse voor menselijke factoren en CRM. Zijn vrije tijd is toegewijd aan zijn 2de passie, yoga.

Evy Janssens - Theorie Instructeur

Evy Janssens

Theorie Instructeur

Evy is lijnpilote en vliegt de Boeing 737 met vracht vanuit Luik. Tijdens haar vrije tijd doet ze allerlei activiteiten waaronder sport.

Dieter De Troij - Theorie Instructeur

Dieter De Troij

Theorie Instructeur

Na het behalen van een diploma rechten aan de universiteit van Leuven besloot Dieter zijn droom om piloot te worden te volgen. Hij studeerde onlangs af en behaalde zijn ATPL-licentie aan CAE Oxford. Hij houdt ervan zijn passie voor lesgeven en luchtvaart te combineren, terwijl hij geniet van lezen en het beoefenen van taekwondo in zijn vrije tijd.