Instructeurs

Bruno Van Branteghem - Vlieginstructeur

Bruno Van Branteghem

Vlieginstructeur

 

 
David Van Rillaer - Vlieg- & Theorie Instructeur

David Van Rillaer

Vlieg- & Theorie Instructeur

 

 
Luc Hendrix - Vlieginstructeur

Luc Hendrix

Vlieginstructeur

Luc heeft een CPL en geeft vlieginstructie aan Engels- en Franstalige studenten. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring, van de Belgian Aviation School tot Eurocontrol. Zijn motto is "Leer vliegen op een veilige manier".

 
Nicolas Maes - Vlieginstructeur

Nicolas Maes

Vlieginstructeur

Nicolas totaliseert meer dan 3500 vlieguren op jachtvliegtuigen en is actief als vlieginstructeur bij de Belgische luchtcomponent. Vliegen is en zal altijd zijn grote passie blijven!

 
Quinten Ampe - Vlieg- & Theorie Instructeur

Quinten Ampe

Vlieg- & Theorie Instructeur

Quinten is gezagvoerder op de B737-800 in een grote Europese luchtvaartmaatschapij. In zijn vrije dagen is hij vaak al vliegend te zien in België, werkt hij aan deze website, doet hij aan sport of speelt hij muziek.

 
Philippe Mertens - Theorie Instructeur

Philippe Mertens

Theorie Instructeur

Philippe is een internationale telecomnetwerkingenieur en een voormalige vluchtsimulator-technicus van Sabena. Als 'gepensioneerde' privépiloot is hij zeer gemotiveerd om zijn kennis te delen om luchtvaartenthousiasten een fascinerende wereld te helpen ontdekken.

 
Donaat De Block - Theorie Instructeur

Donaat De Block

Theorie Instructeur

Donaat is gezagvoerder op de B737-800 in een grote Europese luchtvaartmaatschapij. Hij blijft zeer betrokken bij het vliegen in de algemene luchtvaart en de Sabena Aeroclub, de plaats waar hij in 2009 zijn eerste stappen in de luchtvaart zette. Wanneer hij niet in de lucht is doet hij aan tennis, hardlopen en skiën.

 
Harald Van Parys - Theorie Instructeur

Harald Van Parys

Theorie Instructeur

Harald startte op zijn 16de bij de Royal Belgian Air Cadets. Na zijn middelbare studies volgde Harald een opleiding tot commercieel piloot en een uitbereidingsprogramma om industrieel ingineur, specialisatie luchtvaarttechnologie, te worden.

 
Carlos Sequira - Theorie Instructeur

Carlos Sequira

Theorie Instructeur

Carlos is lijnpiloot voor een grote Europese luchtvaartmaatschappij. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de luchtvaartindustrie. Hij beïndigd momenteel zijn master psychologie en heeft een oprechte interesse voor menselijke factoren en CRM. Zijn vrije tijd is toegewijd aan zijn 2de passie, yoga.

 
Gil Jacobs - Theorie Instructeur

Gil Jacobs

Theorie Instructeur

Gil volgde na de middelbare studies een opleiding tot commercieel piloot. Sinds 2014 is hij actief als First Officer op de Boeing 737-800. Tijdens zijn vrije tijd doet hij aan sport en muziek.

 

 

Sabena Aeroclub

  • Nabij Brussel, hart van Europa
  • Hoogwaardige, professionele training
  • Meertalig & internationaal
  • Vriendelijke & persoonlijke atmosfeer

Onze Locatie

Tower

Onze thuisbasis is Grimbergen, slechts 15 km ten noorden van de Belgische hoofdstad en de nationale luchthaven van Brussel.