Evenementen

De Sabena Aeroclub organiseert jaarlijks meerdere evenementen zoals fly-outs, happy hours, hangar flying, castle contest, opendeurdagen, liefdadigheidsevenementen, piloot voor een dag en meer. We vinden dat evenementen belangrijk zijn voor een goede clubsfeer. Tevens is dit een goede manier om uw collega's beter te leren kennen.

Opkomende evenementen

• 31 augustus 2018, Summer Course & Happy Hour

Summer Course & Happy Hour
    Datum: 31 augustus 2018 Locatie: Clubhuis, Grimbergen
    Tijd: 17h00 local Organisator: Sabena Aeroclub

Alle clubleden zijn uitgenodigd op onze jaarlijkse 'refresher course' die zal doorgaan op 31 augustus 2018. De onderwerpen van dit jaar zijn onder andere 'latent failures' in de luchtvaart, rapporteren in de luchtvaart, veranderingen in de Belgische AIP en clubcommunicatie. Dit interessant evenement wordt afgesloten met een van onze gewoonlijke Happy Hours.

• 2 september 2018, Castle Road Trophy

Castle Road Trophy
    Datum: 2 september 2018 Locatie: Clubhuis, Grimbergen
    Tijd: 10h00 local Organisator: Sabena Aeroclub

Zie email voor alle details.