Inschrijving PPL theoriecursus 2017-2018

U kunt zich nu inschrijven voor onze Nederlandstalige PPL(A) theoriecursus van 2017-2018.

De cursus gaat dit jaar van start op 23 september om 9u uur.       Klik hier hier om u in te schrijven!

De cursus wordt zoals elk jaar gegeven op het vliegveld van Grimbergen, slechts 15 kilometer van Brussel. Onze theorie opleiding is modulair, wat wilt zeggen u kan starten telkens een nieuw vak begint (het is dus mogelijk om na de start van de cursus op elk moment in het jaar in te stappen).

Hoewel het hoofddoel van de theoretische opleiding het behalen van een licentie privépiloot is zijn de cursussen toegankelijk voor iedereen die graag meer wilt weten over vliegen, of voor elke piloot die zijn/haar kennis wil op frissen.

De Nederlandstalige cursus wordt gegeven door een team van gemotiveerde instructeurs op zaterdagvoormiddag tussen 9 en 12u30, van september tot en met juni. De totale duur bedraagt 119 uur. In overeenkomst met de instructeur kunnen studenten onderling de datum en tijd van de lessen aanpassen naar hun beschikbaarheid. De PPL(A) theoriecursus kost € 550 en omvat de theorieboeken.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Contacteer ons via info@sabena-aeroclub.be.

Tot binnenkort!