Vacature TKI

De Sabena Aeroclub is dringend op zoek naar een Theoretical Knowledge Instructor voor de Nederlandstalige PPL theoriecursus. Deze cursus gaat door op zaterdagvoormiddagen tussen 9u en 12u30, van september tot en met juni.

Als TKI ben je verantwoordelijk voor het geven van een hoogwaardige theoretische PPL opleiding in overeenstemming met de EASA leerdoelen.

Vereisten:

• Diploma hogeschool of universiteit, of gelijkwaardige luchtvaartgerelateerde ervaring, en een uitgebreide praktische achtergrond in luchtvaart.
  • Vermogen om goed te werken in een zeer gestructureerde omgeving.
  • Goede mondelinge & schriftelijke vaardigheid in het Nederlands.
  • Vermogen om te werken in teamverband en studenten te motiveren om te leren.
  • Een uitgebreide kennis van de ICAO / EASA regelgeving.
  • Kennis van MS Word, PowerPoint en email

Deze vacature is nu gesloten. Reageren is helaas niet meer mogelijk.