News Flash

GNS430 Training

De Sabena Aeroclub biedt haar piloten een GPS-training aan voor de Garmin GNS430, zoals geïnstalleerd op de DA20. De cursus zal doorgaan op 25 maart vanaf 20u in het clubhuis.

De doelstellingen van deze cursus zijn:

- De basisfundamenten van GNSS.
- Inzicht in de paginering van de GNS430.
- Het definieren van een user waypoint.
- Bewerken van een vluchtplan.
- Het bereiken van een snelle en comfortabele manipulatie in één oogopslag zonder te veel tijd door te brengen met het hoofd naar beneden in de cockpit.

De cursus zal geen procedures en verticale navigatie behandelen.

Side note: deze training is geen lezing, maar een hands-on training, en het zal interessant zijn als u uw laptop meeneemt waarop deze GNS430W trainer geïnstalleerd is. Er zijn kleine verschillen met betrekking tot onze GNS430, maar de GNS430 (zonder het achtervoegsel W) trainer is alleen WindowsXP. Als u nog WindowsXP heeft, download dan deze GNS430 trainer.

De les zal gegeven worden in het Engels. Registratie op de club website.

Quinten Ampe

Aviation enthusiast, captain on the Boeing 737NG, PPL theoretical knowledge instructor, flight instructor and webmaster here at the Sabena Aeroclub. In his spare time he is usually flying single engine piston aircraft out of Grimbergen and Zwartberg, playing the trombone or doing some sports or other outdoor activities. 

Website: www.sabena-aeroclub.be

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

 

Sabena Aeroclub

  • Nabij Brussel, hart van Europa
  • Hoogwaardige, professionele training
  • Meertalig & internationaal
  • Vriendelijke & persoonlijke atmosfeer

Onze Locatie

Tower

Onze thuisbasis is Grimbergen, slechts 15 km ten noorden van de Belgische hoofdstad en de nationale luchthaven van Brussel.