Opendeur & BBQ 2016

De Sabena Aeroclub nodigt u graag uit op zijn opendeurdag op het vliegveld van Grimbergen.

Tussen 10 en 18u bieden we u de mogelijkheid om onze leden te ontmoeten en geven we een antwoord op al uw vragen over vliegen en piloot worden. U krijgt een kans om te vliegen in onze vliegtuigen, deel te nemen aan evenementen met prijzen (win een vlucht in een Piper Cub!), bekijk de Belgische Flight Simulator Club in actie, een static display en nog veel meer. Speciale bezoeken aan de loodsen (een opmerkelijk beschermd monument) worden georganiseerd. Er worden ook goodies uitgedeeld die naar huis kunnen worden genomen.

Infosessies worden de hele dag lang georganiseerd in het Nederlands, Frans en Engels.

In de avond is er een BBQ voor clubleden en hun familie. U kan zich hiervoor via deze link inschrijven: sabena-aeroclub.be/nl/bbq-registration.

Wij verheugen ons op uw bezoek om onze passie met u te delen!

Bekijk dit evenement op de evenementen-pagina.

Meer in deze categorie: Refresher Course & Happy Hour »