Nieuwe website!

De Sabena Aeroclub heeft een nieuwe website!

Na een lange periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 19 juni 2016 onze nieuwe website online. Achter de schermen is hard gewerkt aan een fris en overzichtelijk design. De site is volledig responsive, ofwel uitstekend te bekijken op tablet of gsm. Verder is er een zoekmachine, gloednieuwe pilotensectie en komt de vroegere flash info terug als online blog. Wij hopen u met deze nieuwe website nog beter en duidelijker te kunnen informeren. Bedank aan alle leden die geholpen hebben met suggesties, inzendingen van informatie en foto's en vertalingen.

In de toekomst bouwen we volop verder aan de website. Ze zal verder ontwikkeld en uitgebreid worden met onder andere een online leerplatform. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de site, aarzel dan niet om ons te contacteren.