News Flash

Nieuwe website!

De Sabena Aeroclub heeft een nieuwe website!

Na een lange periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 19 juni 2016 onze nieuwe website online. Achter de schermen is hard gewerkt aan een fris en overzichtelijk design. De site is volledig responsive, ofwel uitstekend te bekijken op tablet of gsm. Verder is er een zoekmachine, gloednieuwe pilotensectie en komt de vroegere flash info terug als online blog. Wij hopen u met deze nieuwe website nog beter en duidelijker te kunnen informeren. Bedank aan alle leden die geholpen hebben met suggesties, inzendingen van informatie en foto's en vertalingen.

In de toekomst bouwen we volop verder aan de website. Ze zal verder ontwikkeld en uitgebreid worden met onder andere een online leerplatform. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de site, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Quinten Ampe

Aviation enthusiast, captain on the Boeing 737NG, PPL theoretical knowledge instructor, flight instructor and webmaster here at the Sabena Aeroclub. In his spare time he is usually flying single engine piston aircraft out of Grimbergen and Zwartberg, playing the trombone or doing some sports or other outdoor activities. 

Website: www.sabena-aeroclub.be

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

 

Sabena Aeroclub

  • Nabij Brussel, hart van Europa
  • Hoogwaardige, professionele training
  • Meertalig & internationaal
  • Vriendelijke & persoonlijke atmosfeer

Onze Locatie

Tower

Onze thuisbasis is Grimbergen, slechts 15 km ten noorden van de Belgische hoofdstad en de nationale luchthaven van Brussel.